Forårskalveskank
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank Indsendt : |
|
|
Gulerod og porre skæres i tynde strimler. Kalveskanken aftørres. Senerne i kanten skæres igennem, så skankene ikke folder sig sammen ved stegning. Vendes i mel, krydres med salt og peber. Skankene brunes af i varm pande. Når de er brunet af tilsættes tomatpuré, timian og bouillon. Koges under låg ved svag varme i ca. 50 min. De sidste 5 min koger ærter, gulerod- og porrestrimler med. Server med nye kartofler.
|
|
Opskriften er vist 8574 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne