Æblekage med kokos, glutenfri
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Christine Indsendt : Red : |
|
|
Smør en rund springform og drys formen med rørsukker og kokos.
Bland alle tørre ingredienser i en skål. Tilsæt smør og rør det til en smuldret masse. Tilsæt æg og yoghurt og ælt sammen til en dej. Hæld dejen op i formen. Skræl og udkern æblerne og skær dem i tynde skiver, som stikkes ned i kagen. Bages midt i ovnen i ca. 45 minutter ved 175 grader C. Tips: Holder sig fugtig længe med 2 bananer i stedet for æbler. Kan serveres med evt. vaniljeis og lignende. |
|
Opskriften er vist 8105 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer pjuske - 2014-09-01 16:19:13 Kan den fryses. den er lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne