Æblekage med kokos, glutenfri

Æblekage med kokos, glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Til formen:
 smør
1 spsk.rørsukker
2 spsk.kokosmel
 
 Dej:
3 dl.kartoffelmel
3 dl.rørsukker
2 tsk.bagepulver
1 tsk.vanillesukker
2 dl.kokosmel
150 g.blødt smør
2 æg
1 dl.vanilleyoghurt
 
 Fyld:
2 æbler
 
Opskrift:
Smør en rund springform og drys formen med rørsukker og kokos.
Bland alle tørre ingredienser i en skål. Tilsæt smør og rør det til en smuldret masse. Tilsæt æg og yoghurt og ælt sammen til en dej. Hæld dejen op i formen. Skræl og udkern æblerne og skær dem i tynde skiver, som stikkes ned i kagen.

Bages midt i ovnen i ca. 45 minutter ved 175 grader C.

Tips:

Holder sig fugtig længe med 2 bananer i stedet for æbler. Kan serveres med evt. vaniljeis og lignende.





karakterer:
Opskriften er vist 8105 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-01 16:19:13
Kan den fryses. den er lækker.