Spinatfad med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg og kød, i ganske lidt bouillon, tilsæt svampe, hvidløg og krydderier og lad det småsimre i kort tid.
Tilsæt den frosne spinat og varm retten igennem v svag varme indtil spinaten er optøet. Smag til med salt og peber og rør yoghurten i. Hældes i ovnfast fad og sættes i ovnen v 180 gr i ca. 20 min. |
|
Opskriften er vist 7956 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne