Rødvinsmarinerede hakkebøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Form kødet til 4 hakkebøffer, og læg dem i et fad. Hæld marinaden over og sæt fadet i køleskab 4-6 timer. Vend bøfferne et par gange.
Tag bøfferne op, gem marinaden, lad dem dryppe godt af på køkkenrulle, steg dem 3-4 min på hver side. Tag dem op og kog panden af med marinaden, pisk lidt smør i og jævn. Servere med kartofler og grønsager. |
|
Opskriften er vist 4423 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne