Jægerbøffer med spidskommen og stuvede svampe
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet røres sejt med salt og peber, tilsæt hvidløg og spidskommen. Lad farsen stå 15 min.
Form så farsen til 8 bøffer, og rul 1 stk bacon omkring. Steg bøfferne 3-4 min på hver side. Rens svampene og skær dem i grove stykker, rist dem gyldne i en gryde, hæld fløde og sennep i, krydr med salt og peber, kog det kraftigt ind og drys med hakket rosmarin. |
|
Opskriften er vist 5682 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne