Oksegryde fra Nevada
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
skæg grønsagerne i grove strimler, gem lidt af peberfrugten.
Kog dem møre i halvdelen af bouillonen i en gryde. Rør kødet i og smag til med pure og krydderier, kog det 6-8 min under omrøring hæld halvdelen af kødblandingen i ildfast fad, læg skivede tomater over og dæk med resten af kødet. Sæt fadet i 175 gr varm ovn i ca 25 min. Garner med hakkede nødder og peberfrugt og tomatskiver. |
|
Opskriften er vist 8539 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer maria - 2009-11-02 22:26:34 hvad skal yoghurten bruges til? anonym - 2009-01-20 19:40:34 yoghurten blandes i inden det sættes i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne