Kikærter med lammekød (Etli nohut)
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Indsendt af : Martin Christensen Indsendt : |
|
|
Kikærterne udblødes i kold vand i ca. 12 timer.
Skyld kikærterne og kog dem i frisk letsaltet vand i ca. 15 min. Afdryp kikærterne i en si. Varm olien i en gryde og svits lammekødet,Suçuken, løgene og hvidløget heri. tilsæt tomaterne og peberfrugten og svits et øjeblik. tilsæt kikærter og vand så det lige dækker. Smag til med 7 krydderi, salt og peber. lad retten koge under låg til kikærterne er møre. Tips: Lammekødet kan udskiftes med oksekød. Suçuk og 7 krydderi kan findet ved den etniske købmand. 7 krydderi består af paprika, Spidskommen, Sumak, Bukkehorn og Karry. 7 krydderi kan erstattes af paprika og cayennepeber. Suçuk kan udelades. Retten kan spises alene eller sammen med ris, fladbrød. server evt. hummus og yoghurt til. Drik Ayran, te, Raki eller bare vand til. |
|
Opskriften er vist 6709 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne