Braiseret kalveskank med strimlede urter
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank Indsendt : Red : |
|
|
Kalveskankene gives et snit rundt, så de ikke trækker sig sammen under stegning. Brunes i en gryde i olie, drysses med mel, salt og peber. Vandet tilsættes oksebouillonterning, rødvin og laurbærblad, som hældes over skankene, som koger ved svag varme til de er møre ca. 50 min.
Kartoflerne koges i letsaltet vand. Når skankene er færdige tages de op og fonden sigtes og koges ind til sauce (kan evt. jævnes). Grøntsagerne koges op i vandet og tages op og lægges på. Kartoflerne serveres til. |
|
Opskriften er vist 13290 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne