Kaviar sauce
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Sofuspige Indsendt : Red : |
|
|
Rør ingredienserne til grunddressingen sammen. mængderne er vejledende, så smag til mange gange undervejs.
Hak dildet fint, og snit rødløget meget fint. Bland derefter dild, rødløg og kaviar i. Lad den trække en times tid før servering. Om det skal være sorte eller røde kaviar anhænger af smag og behag, og hvad den skal gå sammen med. Tips: Grunddressingen bruger jeg til alle dressinger jeg laver, og tilføjer derefter bare de ekstra ting, som passer til det mad dressingen nu skal bruges til. Er rigtig god til kartoffelsalat. |
|
Opskriften er vist 10548 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne