Braiseret oksekød med rodfrugter
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam Indsendt af : DaddyOne Indsendt : |
|
|
Skær kødet ud i terninger (3x3 cm) og skær alle grønsager i mindre tern.
Fyld grønsagerne i et ildfast fad, og bland rosmarin, timian og laurbærblade i sammen med salt og lidt peber. Brun kødet på en pande eller i en stegegryde. Fordel kødstykkerne oven på grønsagerne og hæld bouillon og vin over. Læg staniol tætsluttende over. Sæt i ovnen på ca 140 grader. Efter 2 1/2 time tages retten ud og serveres straks. Evt. kan der pyntes med finthakket persille. Tips: Andre rodfrugter kan bruges sammen med eller i stedet for de her nævnte. |
|
Opskriften er vist 27898 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne