Braiseret oksekød med rodfrugter

Braiseret oksekød med rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetykkam

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : DaddyOne

Indsendt :     

Ingredienser:
750 g.oksekød - fx. tykkam
250 g.persillerod eller pastinak
4-5 kartofler
4 gulerødder
 evt.0.25 knoldselleri
5 dl.oksebouillon
1.5 dl.rødvin
 rosmarin
 timian
3-4 laurbærblade
 Evt.persille
 
Opskrift:
Skær kødet ud i terninger (3x3 cm) og skær alle grønsager i mindre tern.
Fyld grønsagerne i et ildfast fad, og bland rosmarin, timian og laurbærblade i sammen med salt og lidt peber.
Brun kødet på en pande eller i en stegegryde.
Fordel kødstykkerne oven på grønsagerne og hæld bouillon og vin over.
Læg staniol tætsluttende over.
Sæt i ovnen på ca 140 grader.
Efter 2 1/2 time tages retten ud og serveres straks.
Evt. kan der pyntes med finthakket persille.

Tips:

Andre rodfrugter kan bruges sammen med eller i stedet for de her nævnte.





karakterer:
Opskriften er vist 27933 gange,
og udskrevet 585 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu