Schnitzelruller med pikantost og bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Klaris84 Indsendt : Red : |
|
|
Bank schnitzlerne ud med en kødhammer.
Smør et jævnt lag pikantost på den ene side af kødet. Drys med hakket persille. Rul schnitzlerne, og pak rullerne ind i bacon. Luk med tandstikkere, eller stik et grillspyd igennem. Steges i ovnen ved 180*c i ca. 50 min. Det varierer dog efter hvor store rullerne bliver. Så skær en over, og se om de er færdige, eller tjek med stegetermometer. Tips: Serveres med blandet salat og bagte kartoffelbåde. |
|
Opskriften er vist 6985 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Lykke Klaris - 2009-01-18 21:59:44 Kan også laves med hvidløgsfriskost, begge dele er rigtig lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne