Kylling i karry 09
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Peter Sejer Christensen Indsendt : Red : |
|
|
Skær løget i små stykker og steg i olien. Tilsæt lidt mere olien og steg kyllingen til de er netop gennemstegte.
Imens snittes peberen i tern og steges med 2-3 min. Steg karryen af hurtigt og kom så mælk og kokosmælk i, tilsæt Chayennepeber. Lad det stå og simre imens du koger ris. Til sidst jævnes der med maizena og tilsættes mangochutney og ananas, smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 22679 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne