Braiseret kalveskank med kålpølser og urtefrikassé
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank Indsendt : |
|
|
Drysses med mel, og bages godt af i gryden. Krydres med salt, peber og frisk timian. Bouillonen hældes ved kalveskankene, så de er ca. halv dækket. Retten braiseres ved svag varme i ca. 1½ time. Pas på, at væsken ikke koger væk.
De sidste grønsager skæres i passende stykker og sauteres i smør ved svag varme, til de er møre. Ca. 3-4 min. inden grønsagerne er færdige, tilsættes de forvarmede kålpølser, som simrer med de sidste minutter. Når kalveskankene er møre, tages de op og holdes varme, saucen sigtes og tilsættes piskefløde. Anretning: Kålpølser og grønsager fordeles på 4 tallerkener, og kalveskanken anrettes på grønsagerne, saucen hældes omkring, og der drysses med finthakket persille. Groft brød passer godt til retten. |
|
Opskriften er vist 10724 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kaj Dalsgaard - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er kålpølser - og hvor kan jeg købe dem?????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne