Braiseret kalveskank med kålpølser og urtefrikassé

Braiseret kalveskank med kålpølser og urtefrikassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skiverkalveskank 250-300 g (få evt. slagteren til at ridse dem)
 dl.kalvebouillon
50 g.margarine
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 frisk timian
1 dl.piskefløde
4-5 kålpølser
1 lilleknoldselleri
2 gulerødder
1 persillerod
30 g.smør
3 spsk.friskhakket persille
 
Opskrift:
Drysses med mel, og bages godt af i gryden. Krydres med salt, peber og frisk timian. Bouillonen hældes ved kalveskankene, så de er ca. halv dækket. Retten braiseres ved svag varme i ca. 1½ time. Pas på, at væsken ikke koger væk.

De sidste grønsager skæres i passende stykker og sauteres i smør ved svag varme, til de er møre. Ca. 3-4 min. inden grønsagerne er færdige, tilsættes de forvarmede kålpølser, som simrer med de sidste minutter.

Når kalveskankene er møre, tages de op og holdes varme, saucen sigtes og tilsættes piskefløde.

Anretning:
Kålpølser og grønsager fordeles på 4 tallerkener, og kalveskanken anrettes på grønsagerne, saucen hældes omkring, og der drysses med finthakket persille.

Groft brød passer godt til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 10770 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er kålpølser - og hvor kan jeg købe dem??????