Jettes fyldte horn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : Jette Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldtes i den kolde kærnemælk, piskes sammen, til gæren er opløst, ægget, becel, og sukker røres i til sidst melet som æltes godt sammen med de våde ingredigenser, æltes til dejen er smidig (der skal måske tilføjes lidt mere mel)
Dejen lægges til side medens man river marcipanen på det grove rivejern ca. 10-15 min. Derefter deles dejen i 4 lige store kugler, der rulles ud til en pandekage, hver kugle deles i 6 trekanter, fyldet lægges på den brede ende, og man ruller fra den spidse ende og former hornet, lægges på en bageplade med bagepapir dækkes til ed et viskestykke og hæver i 45-60 min. pensles med pisket æg drysses med tesukke og sættes i en forvarmet ovn ved 225 grader mellemste rille bages 9-10 min. Tips: Smager dejligt til kaffe/te læg mærke til hvor lidt sukker og fedtstof der er brugt |
|
Opskriften er vist 7820 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-12-29 01:36:25 Horn plejer nu at rulles MOD den spidse ende, ellers kan man ikke se mønstret Jette - 2009-01-18 15:33:12 Jeg skriver dejen skal rulles fra den spidse ende men det er fra den brede ende man ruller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne