Jettes fyldte horn

Jettes fyldte horn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Jette Nielsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
35 g.gær
2 dl.kærnemælk
1 spsk.sukker
1 æg
1 dl.becel eller 100 g. plantemargarine
350-400 g.hvedemel
 
 Fyld:
250 g.marcipan eller Nougat, blød eller opblødte svesker eller andre ting
250 g.marcipan
 
Opskrift:
Gæren smuldtes i den kolde kærnemælk, piskes sammen, til gæren er opløst, ægget, becel, og sukker røres i til sidst melet som æltes godt sammen med de våde ingredigenser, æltes til dejen er smidig (der skal måske tilføjes lidt mere mel)


Dejen lægges til side medens man river marcipanen på det grove rivejern ca. 10-15 min.

Derefter deles dejen i 4 lige store kugler, der rulles ud til en pandekage, hver kugle deles i 6 trekanter, fyldet lægges på den brede ende, og man ruller fra den spidse ende og former hornet, lægges på en bageplade med bagepapir dækkes til ed et viskestykke og hæver i 45-60 min.

pensles med pisket æg drysses med tesukke og sættes i en forvarmet ovn ved 225 grader mellemste rille bages 9-10 min.

Tips:

Smager dejligt til kaffe/te læg mærke til hvor lidt sukker og fedtstof der er brugt





karakterer:
Opskriften er vist 7820 gange,
og udskrevet 253 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-12-29 01:36:25
Horn plejer nu at rulles MOD den spidse ende, ellers kan man ikke se mønstret

  -   2009-01-18 15:33:12
Jeg skriver dejen skal rulles fra den spidse ende men det er fra den brede ende man ruller