Kylling i creme fraiche sauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Peter Sejer Christensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 64562 gange,
og udskrevet 753 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Mutte61 - 2020-12-08 12:08:52 Det smager godt, men det er en voldsom mængde bouillon til så lidt kylling. Når man koger det ind, bliver det meget salt. Jeg foreslår 2 dl i stedet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne