Pasta a la Carbonara (super nem)
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Peter Sejer Christensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Baconen/panchetaen skæres i mindre skiver på ca 3-4 cm og steges sprøde på en tør non-stick pande.
Kog pastaen efter anvisning. Imens kommes æg, fløde, hvidløg og parmesanosten i en stor skål sammen med lidt salt og peber, rør det så sammen. Når pastaen er færdig hælder du vand fra og så direkte ned i skålen og rør godt rundt, dette vil nu varme saucen op. Kom baconen i som evt. er dryppet lidt af på noget køkkenrulle og til sidst grofthakket persille. Servér med flútes. |
|
Opskriften er vist 96439 gange,
og udskrevet 1581 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Sussanne - 2018-02-23 18:04:24 Vi lavede det med almindelig mælk og det smagte dejligt anonym - 2013-09-29 14:19:15 man kan også bare skifte fløde med skummemælk cfynbo - 2010-11-19 11:48:59 lyder skide lækkert, tror jeg ved hvad vi skal have til aftensmad i dag :-) pasta carbonara er min ynglings ret, og har faktisk aldrig prøvet det før.. så første gang bliver i aften. hehe tak for det :D. du får en tilbage melding når jeg har smagt og spist det :D. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne