Charlottes bedste broed
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : Charlotte Indsendt : Red : |
|
|
Rør æg, salt og vand sammen. Tilsæt olie og yoghurt rør det hele et par gange, bare med en ske. Kom derefter mel i og rør det hele (gerne med hænderne det bliver bedst) til dejen er blød og lækker. Lad den hæve 1 time eller mere (kan hæve i køleskab lang tid).
Af denne portion for jeg 10-25 boller, alt efter hvor store man laver dem. Rul dem og stil på bageplade, med bagepapir. Bages i en varm ovn i 20-25 min ved 225 g. alm ovn/ varmluft 200 g. Denne opskrift kan også bruges til sandwich brød, kanelsnegle og rundstykker. Mouuuuum det er guf. Tips: Hold dig ikke tilbage, det er nemt og lækkert. Dejen kan sagtens laves om aftenen og stilles i køleskabet natten over. God fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 5270 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne