Ovnbagte blommer med cognac
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Tag stenene ud af blommerne og bred dem ud i 1½ - 2 lag i en bradepande. Drys med sukker og dryp med æblesaft. stil dem i ovnen ved 75-85 gr i 4-5 timer. Rør lidt cognac i og opbevar på køl.
|
|
Opskriften er vist 10064 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne