Karameller 03
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Laura95 Indsendt : Red : |
|
|
1) Alle ingredienserne koges sammen under konstant omrøring til massen er fast.
2) Hæld massen ud på bagepapir og skær/klip den ud i firkanter når den er afkølet lidt. Hvis karamelmassen tages for tidligt af, bliver de bløde. Tages den for sent af, smager de brændt. Tips: Smager godt som snack, eller når man bare er lidt lækkersulten. Men pas godt på. |
|
Opskriften er vist 5112 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Cill - 2009-12-20 15:31:09 Super go opskrift,nem og lave er igang med at lave nogle nu! Karin - 2009-06-16 13:54:29 jeg lavede karamellerne med en veninde i lørdags, og vi var bare 100% tilfredse! jeg kan virkelig andbefale denne opskrift :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne