Skjult medister
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Fritz Indsendt : Red : |
Fotograf: Fritz |
|
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker, kog dem til de er godt møre, pisk kartoflerne til mos, kom mælk og smør/margarine i til mosen er let.
Kom pølse i en gryde, kom vand i til pølsen er dækken, skru ned for varmen, det må ikke spildkoge, kog medister pølsen ca. 10 min. steg den derefter på pande til de er let brune, skær den derefter i mund størrelse. Snit løg og hvidkål i grove stykker, rist dem let på pande til de er aldende, de må ikke blive brune. Læg løg og hvidkål i et ovnfast fad, læg pølse stykkerne ovenpå, kom kartoffelmossen ovenpå så pølserne er dækket. |
|
Opskriften er vist 50717 gange,
og udskrevet 550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-09-13 17:19:01 Lyder da lækkert. Men hvor lang tid skal den/det have i oven - og hvad er der oven på?? Det nævner du slet ikke. krista nielsen - 2016-06-21 20:21:19 hvor lang tid i ovnen og hvor varm skal den være - - 2013-05-07 20:54:22 Havde ikke lige hvidkål - brugte grøn peberfrugt i stedet for, og noget dild i stedet for persille. Dejlig ret. abc - 2013-02-07 19:33:04 Lidt mangelfuld, men ideen er god. Her er min udgave: 300 g medister 3 stk kogt røget skinke - tysk 2 stk gulerødder 100 g hvidkål 1 stk stort løg ½ dl hakket persille 1 knsp koriander ½ knsp spidskommen 1-2 spsk soya lidt olie 4-5 stk melede kartofler 1 drys muskatnød 50 g margarine ½-1 dl mælk salt peber Medister koges i ca 10 min. og steges på pande. Kan passende steges efter grøntsager er sauteret. Skinke skæres i 2x2cm tern. Kål og løg snittes, gulerødder skæres i tynde1x5cm lange skiver. Persille hakkes groft. Kartofler koges og laves i mos tilsat margarine, mælk, muskat og salt. Der justeres med mælk til den er være lind. Skinketern blandes i. Grøntsager sauteres i lidt rapsolie til de er næsten klare. Der tilsættes persille, koriander, spidskommen, salt og peber og det vendes sammen igen. Det hele hældes ud i bunden af et ildfast fad og der hældes soya på. Medister skæres i 1-1,5cm tykke skiver og fordeles ud over grøntsager. Kartoffelmosen bredes nu ud over det hele. Retten bages i ovn ved 200°C i ca ½ time til kartoffelmos er let brun. Mooh - 2012-11-14 17:38:28 Hvad gør man ved gulerødderne? Chris - 2012-05-13 12:24:36 Det ligner kalkunbacon. sus - 2010-02-01 18:22:05 - og hvad er det så lige der ligger oven på mosen ?? ser ud til at være skinke - men fremgår ikke af opskriften Per - 2009-01-25 15:06:39 Den skal have ca 20 min. i ovnen ved 200 grader C eller til kartoffelmosen er gylden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne