Dejligt rosmarinbrød
Hovedingrediens : Krydderurter - Rosmarin Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : pernillest Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i lunkent vand.
Bland væsken med rosmarin, olie, salt og mel. Ælt dejen med hænderne, indtil der opnås en blød og glat bold. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted, til den har fordobblet sin størrelse - ca. 1 time. Ælt dejen igennem igen og form den til én stor bolle. Skær et kryds i midten. Lad brødet efterhæve i en halv time. Pensl med vand og drys med tørret rosmarin. Bages på næstnederste rille i en 230 grader varm ovn i ca. 15 min. Lad afkøle på en rist. |
|
Opskriften er vist 9035 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Den ambitiøse kok, 23 - 2018-10-15 18:51:51 Wow! Fantastisk brød! Ekstremt let at lave, lækker smag, skøn konsistens og det passer perfekt til bolognaise. Et kæmpe hit her hjemme :D anonym - 2010-03-31 14:59:11 jeg elsker virkelig det brød!!! Det er det bedste brød i verden, tip: put nogle hakkede oliven i så smager det bare ekstra italiensk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne