Gulocca og mucca (en slags lasange)
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : maydagirl Indsendt : Red : |
|
|
hæl mælk, vand og salt og peber i gryden. tænd ovnen på 180. herover steger du bacon, så det får lidt farve og ikke er helt færdige, skær champignonerne i små stykker og tomater.
put fløde i gryden hvor der allerede er tilsat, vand, mælk, salt og peber og champignon. drej en gang i mellem i gryden. læg saucen med champignon på et ovnfast fad og put derefter tomater på, lasagneplader, bechamel sauce, bacon, persille og dild, så skal det i ovnen i ca. 35 min. Tips: smager godt med naan til |
|
Opskriften er vist 4112 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-04-17 09:02:32 Det lyder som er rigtig lækker ret. og vi har tænk at bruge den i skolen. Hilsen osss !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne