Stegt lever med æbler og løg
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
|
|
Hvis køkkenet rummer to stegepander, tages begge pander frem, så bliver det hele færdigt på én gang. Hvis ikke, steges leveren først og holdes varm under alufolie.
Rist baconskiverne sprøde på den ene pande og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Hæld pandefedtet fra. Svits løg og æblebåde møre i smør på den samme pande sammen med timian, til begge dele er mørt. Hæld bouillonen ved, lad det simre lidt og smag til med salt og peber. Kalveleveren har en tynd hinde, som man først lige skal flå af med fingrene, for ellers buler skiverne på panden. Dernæst fjernes de største årer og sener med en skarp spids kniv. Glukoseindholdet gør, at leveren ikke skal stege alt for kraftigt og for længe, for så begynder sukkeret at branke. Til gengæld er leverskivernes overflade stor, og det gælder om hurtigt at lukke facaden, for ellers bliver leveren tør. Skiverne skal lukkes på begge sider på en hed pande, som hurtigt drosles ned til lavere varme. Krydr leveren med salt og peber og steg den i olie på den anden pande. Beregn to til tre minutter på hver side, afhængig af skivernes tykkelse. |
|
Opskriften er vist 21464 gange,
og udskrevet 509 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne