Kokos/chokolade Mysli
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt af : Scarlet Indsendt : Red : |
|
|
Rist Havregryn og revet kokos på en tør pande, drys rørsukker henover og rist videre. Lige før at Myslien er ved at være der kommes små chokolade stykker i, sluk for ilden på panden.
Hæld det hele over på bagepapir og lad afkøle. Velbekomme det smager herre godt på en portion yoghurt. Tips: Jeg har ikke angivet noget mål på de forskellige ingredienser da jeg selv laver det på slump, det er op til en selv hvor meget og hvor lidt man vil bruge, prøv jer frem. |
|
Opskriften er vist 9820 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Sussi - 2011-10-30 11:29:59 Hej hvor lang holdbarstid er der på myslien? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne