Yorkshire Pudding 02

Yorkshire Pudding 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Oprindelsesland : England

EnglandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : JBK, Randers

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
115 g.hvedemel
2.75 dl.mælk
3 æg
0.5 tsk.salt
1.5 dl.stegesky - fra kødsaften der drypper ned i bradepanden under stegning af roastbeef
 
Opskrift:
1. Sæt stegesky, olie eller smør i ovnen ved 220 grader, enten i et ildfast fad, eller fordel sky, olie eller smør i koketter eller lignende.
2. Bland imens mel + æg: Kom melet i en skål, og lav en lille fordybning i midten, hvori du kommer de hele æg. Bland mel og æg sammen med en ske. 3. Tilsæt mælk + salt og pisk dejen sammen med et piskeris.
4. Ta´ fadet ud af ovnen, og hæld dejblandingen i den varme stegesky, olie eller smør. Sæt fadet tilbage i ovnen, og bag Yorkshire Pudding´en i 15-20 min ved 220 grader. Til pudding´en er hævet og flot gylden.
Servér Yorkshire Pudding´en varm sammen med skiveskåret roast og en ægte gravy.

Tips:

Yorkshire Pudding serveres i England ofte som et søndags-måltid - "Sunday Brunch" - sammen med en stegt roast + en ægte gravy; det smager pragtfuldt når du dypper pudding´en heri. Gravy er skysauce af den saft, der kommer fra kød og grøntsager under tilberedning, som fx kan gøres i en bradepande i ovnen. Stegeskyen blandes så med lidt god grøntsags- eller oksefond, reduceres en anelse og tilsmages evt. med lidt salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 10888 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu