Slagterns ungarnske gullash
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Oprindelsesland : Ungarn Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : t.andersen Indsendt : Red : |
|
|
svits bacontern
svits gullasch svits hakket løg tilsæt hakket tomat og tomatpure, laurbærblade, paprika, peberfrugt, hvidløg, cayennepeber, vand med bouillon. lad det simre 1,5 time imens man varmer flutes, tilsættes gulerødder, persillerødder, porre, kartofler de sidste 15 min. smages til med salt og peber |
|
Opskriften er vist 28121 gange,
og udskrevet 816 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Anja Maria - 2018-04-15 15:11:32 Jeg bruger udskåret koteletter istedet for kalvekød. Og så putter jeg ikke kartoflerne i gryderetten. Men laver kartoffelmos ved siden af. Det bliver rigtig godt.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne