Rødbesuppe med citron og oliven

Rødbesuppe med citron og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.kogende vand
2 tsk.Herbamare
1 fedfinthakket hvidløg
20 grønne udstenede oliven
10 g.finthakket ingefær
0.25 tsk.vaniljepulver
5-6 dråberfiskesauce
0.25-0.5 tsk.chiliflager
 Friskkværnet sort peber
1 kg.rensede og grofthakket rødbeder
 Saft og fintrevet skal af 1 økologisk citron
1-2 spsk.ekstra jomfruraspolie
 evt.hav eller stensalt
 evt.god eddike
 
Opskrift:
Opløs Herbamare i det kogende vand.
Tilsæt hvidløg, oliven, ingefær, vanilje, fiskesauce, chili og peber samt rødbederne.
Kog suppen i små 30 minutter, så rødbederne bliver gennemvarme og møre.
Blend suppen sammen med citronsaft og -skal samt raspolie, og kør suppen til den helt fløjsblød.
Smag suppe til med ekstra salt og evt. en smule eddike.

Tips:

Rødbeder med citron er uendelig simpelt og lækkert. Suppen bliver helt fløjsblød og smager ligegodt varm som kold. Den holder sig snildt i 2-3 dage i køleskabet. Prøv at tilføje 50 gr. finthakkede rødløg, 1 tsk. sød paprika eller chili eller 10-15 vindruer, når suppen hurtig koges op.





karakterer:
Opskriften er vist 4437 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu