Rødbesuppe med citron og oliven
Indsendt af : FRU Indsendt : Red : |
|
|
Opløs Herbamare i det kogende vand.
Tilsæt hvidløg, oliven, ingefær, vanilje, fiskesauce, chili og peber samt rødbederne. Kog suppen i små 30 minutter, så rødbederne bliver gennemvarme og møre. Blend suppen sammen med citronsaft og -skal samt raspolie, og kør suppen til den helt fløjsblød. Smag suppe til med ekstra salt og evt. en smule eddike. Tips: Rødbeder med citron er uendelig simpelt og lækkert. Suppen bliver helt fløjsblød og smager ligegodt varm som kold. Den holder sig snildt i 2-3 dage i køleskabet. Prøv at tilføje 50 gr. finthakkede rødløg, 1 tsk. sød paprika eller chili eller 10-15 vindruer, når suppen hurtig koges op. |
|
Opskriften er vist 4437 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne