Charlottes store brunsvigermand
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : charlotte Indsendt : Red : |
|
|
margarinen hakke i mel æggene tilsættes
sammen med sukker gæren smuldres i eller røres ud i lidt af deb lunkne mælk resten af mælken rørse i lidt efter lidt drjgen æltes rulles ud til en stor kagemand som lægges over på en smurt plade. sukker -og kanelmassen røres sammen smøres over kagemand der hæver lunt i 15 minbages veed god vame 225 i 20 minutter pyntes når den er kold |
|
Opskriften er vist 10034 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne