Karamelkage

Karamelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Karamelkage, billede 4 Karamelkage, billede 1 Karamelkage, billede 2 Karamelkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
380 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
160 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
190 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Karamelglasur:
130 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

70 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æg og sukker piskes skummende, heri kommes smeltet afkølet margarine. Mel og bagepulver sigtes i og kokosmel røres i skiftevis med mælken.

Bages i bradepanden ca. 23x33 cm. på nederste rille i ca 30-40 min ved 170 grader C. alm. ovn.

Alle ingredienser til glasuren koges sammen i 7-10 min under stadig omrøring ved middelvarme.

Når kagen er afkølet kommes glasuren på og kagen pyntes med kokosmel.





karakterer:
Opskriften er vist 83129 gange,
og udskrevet 2665 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 29808 (7097 kcal)
KJ pr. Pers. 2484 (591 kcal)
Vægt ialt 1826 gram
Vægt pr. Pers. 152 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1632 KJ (388 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 24.5 gram
Kulhydrat 39.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-04 09:06:57
Tror opskriften skal rettes til 3 spsk. fløde og ikke 3 dl.

  -   2012-05-04 00:04:19
det er bare alt for meget sukker der skal bruges..

  -   2010-03-30 16:40:03
Når du laver glasuren, så start med at smelte sukkeret først, og så kom resten af ingredienserne i. Det giver en bedre smag og farve(:

  -   2010-03-20 12:16:44
Menes der ikke 3 SPSK piskefløde? For jeg synes godt nok det bliver tyndt...

  -   2009-02-23 00:31:52
For en single som mig - og som ikke er en ørn til at bage, var denne ganske let. Og en rigtig "score-kage". Smagte fantastisk godt. Og jeg fik skam ros for mit bagværk. Kan virkelig anbefale den til folk med en sød tand.