Karamelkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 83124 gange,
og udskrevet 2665 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer elissy - 2016-03-04 09:06:57 Tror opskriften skal rettes til 3 spsk. fløde og ikke 3 dl. Syline - 2012-05-04 00:04:19 det er bare alt for meget sukker der skal bruges.. (: - 2010-03-30 16:40:03 Når du laver glasuren, så start med at smelte sukkeret først, og så kom resten af ingredienserne i. Det giver en bedre smag og farve(: anonym - 2010-03-20 12:16:44 Menes der ikke 3 SPSK piskefløde? For jeg synes godt nok det bliver tyndt... René - 2009-02-23 00:31:52 For en single som mig - og som ikke er en ørn til at bage, var denne ganske let. Og en rigtig "score-kage". Smagte fantastisk godt. Og jeg fik skam ros for mit bagværk. Kan virkelig anbefale den til folk med en sød tand. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne