Pangasius med squash og sød chili
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fold fisken og krydr med salt og peber.
Vend den i mel.
Varm smøret på en pande. Steg fisken 4 - 5 minutter på hver side. Varm lidt olie i en gryde og sauter fintsnittet squash og snittede hvidløg i 2 minutter. Tilsæt sød chili og halverede tomater. Kom en kop vand ved og lad det simre 10 minutter. Smag til med basilikum, salt og peber. Server frisk båndpasta citronbåd. Tips: Sød chili heder også snackpeber |
|
Opskriften er vist 19890 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne