Stegt helleflynder
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Kilde : Fiskeopskrift.dk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del fisken i fire stykker, drys med salt og peber, og vend dem i rugmel.
Steg dem i smør ved svag varme i min. 5 minutter til de er gyldne.
Servér fisken med små kartofler og letkogte blomkålsbuketter. |
|
Opskriften er vist 25548 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne