Fyldte bagekartofler 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : bertha Indsendt : Red : |
|
|
kog bagekartoflerne til de er møre. afkøl dem, så de er fingervarme.
Rist baconen på en pande. Del de kogte kartofler, og udhul dem med en ske, UDEN at de går i stykker! Kom kartoffelmassen i en skål, og rør den med pikantosten og den ristede bacon. Massen fordeles i de udhulede kartofler, og de sættes i varm ovn på 200*. De bages til de er gyldne, ca 15min. Serveres til alle former for stegt kød. |
|
Opskriften er vist 23971 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne