Mørbrad i tomat/champignonsause med bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Ben Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden renses for det værste fedt og sener, og gnides med hvidløg salt peber og paprika.
Derefter brunes mørbraden i smøret. Steges i ca 15 min ved svag varme under låg. Husk gem skyen. Skær mørbraden til bøffer ca 2 cm tykke og læg dem i et ildfast fad. De hakkede tomater lægges i fadet rundt om bøfferne. Champignonsause : Fløden tilsættes skyen fra mørbraden og jævnes med mel. champignon tilsættes (sausen må godt være lidt tyk. Champignonsausen hældes over mørbraden og tomater, dækkes med baconskiver og sættes i ovnen på 200 grader i 20-25 min. serveres med ris, brød og salat. |
|
Opskriften er vist 10070 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ben - 2009-01-11 16:13:50 Det er mig der har indsendt opskriften, jeg har glemt at skrive at det er svinemørbrad der skal bruges. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne