Mørbrad i tomat/champignonsause med bacon

Mørbrad i tomat/champignonsause med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Ben

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk 300 g. mørbrad
8-10 skiverbacon
1-2 fedhvidløg
2 ds.hakkede tomater
250 g.champignon
2.5 dl.piskefløde
50 g.hvedemel
35 g.smør til stegning
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Mørbraden renses for det værste fedt og sener, og gnides med hvidløg salt peber og paprika.

Derefter brunes mørbraden i smøret. Steges i ca 15 min ved svag varme under låg. Husk gem skyen.

Skær mørbraden til bøffer ca 2 cm tykke og læg dem i et ildfast fad.

De hakkede tomater lægges i fadet rundt om bøfferne.


Champignonsause :

Fløden tilsættes skyen fra mørbraden og jævnes med mel. champignon tilsættes (sausen må godt være lidt tyk.

Champignonsausen hældes over mørbraden og tomater, dækkes med baconskiver og sættes i ovnen på 200 grader i 20-25 min.

serveres med ris, brød og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 10070 gange,
og udskrevet 274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-11 16:13:50
Det er mig der har indsendt opskriften, jeg har glemt at skrive at det er svinemørbrad der skal bruges.