Pasta med aubergine og parmesan

Pasta med aubergine og parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.god tørret pasta
1 aubergine skåret i små tern
1 finthakket løg
2 fedknust hvidløg
 lidtgod olivenolie
 salt
 peber
 masser af friskhakket bredbladet persille
 masser høvlet parmesan
 
Opskrift:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, men træk et min. fra kogetiden så den stadig har bid.

Imens steges aubergine, løg og hvidløg i olivenolie i en stor sauterpande. Krydr godt med salt og peber.

Når pastaen er klar drypper den af og kommes direkte på panden med aubergine. Vend godt sammen.

Smag til og server straks med peber, parmesan og persille.





karakterer:
Opskriften er vist 7849 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu