Currywurst
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Ben Indsendt : |
|
|
Steg pølsen på en pande og derefter skær den i ca. 1.5 cm tykke stykker.
Pølsestykkerne puttes på en tallerken og druknes i Ketchup og overdænges med karry (sølvfølgelig alt efter temperament) Serveres med brød eller pomfritter eller begge dele. |
|
Opskriften er vist 17220 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (87 stemmer) |
|
Kommentarer Bjarne Østergaard - 2021-06-10 21:04:33 de helt rigtige ingredienser ! Ole - 2014-02-13 15:53:29 Oprindelsesland er Tyskland og er meget populær. Den originale opskrift er opfundet af en dame, der skabte sig en god forretning. Opskriften her har intet med den originale Currywurst at gøre, men det kan selvfølgelig smage godt alligevel. Hans - 2010-10-23 10:40:45 Jeg har lige været en tur i Tyskland, hvor jeg smagte en ægte currywurst. Denne opskrift mangler et eller andet for at den bliver lige så god, som den ægte vare. Men jeg skal da også lige sige, at dette er en dejlig nem måde at lave det på, og det smager bestemt ikke dårligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne