Bagte svampe med chili
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt : |
|
|
Rens, børst og skær bunden af svampene. Læg dem med bunden opad i en bradepande. I en skål røres balsamico, olivenolie og vand sammen. Smages til med havsalt og friskkværnet peber. Hæld væsken over svampene og fordel en smule chili og hvidløg på hver svamp. Luk bradepande grundigt til med sølvpapir og bar svampene i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 25 min til de er møre og saftige.
|
|
Opskriften er vist 9363 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne