Bulgur med bønner og tahindressing
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Indsendt : |
|
|
Hæld 2 1/2 dl kogende vand over bulguren, og lad den stå under låg i 15 min., til vandet er opsuget og bulguren er blød. Del bønnerne på langs, skær gulerødderne i tern, og damp grøntsagerne i lidt vand med salt, til de er halvmøre (ca. 2 min.). Hæld vandet fra. Pisk tahindressing ingredienserne sammen.Vend bulgur, bønner, gulerødder, finthakket skalotteløg og evt. friskhakket estragon sammen med tahindressing. Lad salaten trække 15-30 min. inden servering.
|
|
Opskriften er vist 12383 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne