Flødestuvede porrer 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne skæres i skiver og lægges i blød i koldt vand og renses godt og grundigt. Afdryp porrerne godt.
I en gryde smeltes lidt smør og porrerne sauteres heri et par minutter uden at tage farve. Krydr med lidt salt og peber og tilsæt fløden lidt af gangen og reducer ind og lad saucen blive tyk og cremet. Smag til. server straks til f.eks. frikadeller eller koteletter. |
|
Opskriften er vist 7642 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne