Kalkun med pasta og aubergine

Kalkun med pasta og aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakkekalkun steaks
1 posepasta
1 aubergine
1-2 fedhvidløg
200 g.tomater
1 bakkebabyleaves
1 citron, reven skal og saft
 evt.honning eller sirup
 olivenolie
 evt.parmesan
 
Opskrift:
Krydr kalkunen med salt. Sæt vand over til pasta. Skær auberginen i grove tern, 2x2 cm. Snit hvidløg fint og skær tomaterne i tern. Skyl Babyleaves og afdryp.

Rør en dressing af citronskal og saft, honning/sirup, fintsnittet hvidløg, olivenolie, salt og peber.

Anret babyleaves på et fad og hæld dressingen over lige inden servering.

Kog pastaen. Varm en stor pande op og steg aubergineternene i olie til de er gyldne, krydr med hvidløg, salt og peber. Kom tomaterne på panden og lad saucen simre et par min. Varm en pande op og steg kalkunen i olie, et par min. på hver side.

Vend den afdryppede pasta i saucen og server med kalkun og babylaeves og evt. friskrevet parmesan.





karakterer:
Opskriften er vist 6110 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu