Spinatroulade med rejer og laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : anettesusan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med Rouladen, som bages i god tid, da den skal have tid til at køle af.
Bag smør og mel sammen i en gryde. Spæd med mælk og fløde under stadig piskning og lad det koge sammen et par minutter. Tag gryden af varmen. Pres al væden fra den optøede spinat og hak den, rør den i gryden sammen med æggeblommerne, bagepulver og urtesalt. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i blandingen. Fordel dejmassen på velsmurt bagepapir i en bradepande (ca. 30x 40 cm.) Bag rouladebunden ved 220 grader i 20- 25 minutter. Løft bagepapiret med den bagte bund ud af bradepanden og lad en afkøle under et fugtigt klæde. Fyld: Rør creme fraice og mayonnaise sammen og fordel det på bunden. Drys med fintklippet dild og purløg. Hak de fleste af rejerne og laksen groft (gem lidt rejer til pynt) og fordel det hakkede fisk på bunden. Rul bundensammen til en roulade. Pak den i plastfolie og sæt den i køleskabet et par timer (smager bedst hvis den står natten over) Skær rouladen i skiver og pynt med de hele rejer, citron og grønt. Server med lune flutes |
|
Opskriften er vist 73327 gange,
og udskrevet 1349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Lisa - 2017-03-12 14:29:15 Super lækker. anettesusan - 2009-01-11 12:30:46 OBS Der skal kettup i dressingen. Glemte at skriver det på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne