Spinatroulade med rejer og laks

Spinatroulade med rejer og laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : anettesusan

Indsendt :      Red :
Spinatroulade med rejer og laks, billede 4 Spinatroulade med rejer og laks, billede 1 Spinatroulade med rejer og laks, billede 2 Spinatroulade med rejer og laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.smør
1 dl.hvedemel
2 dl.mælk
2 dl.fløde
100 g.helblader spinat (frost)
1 tsk.urtesalt
0.5 tsk.bagepulver
3 æggeblommer
3 æggehvider
 
 Fyld:
1 dl.cremefraiche 38%
1 dl.mayonnaise
2 spsk.dild
2 spsk.purløg
100 g.rejer
100 g.kogt laks
 
 Tilbehør:
 Citron
 Salat
 Dild
 
 Dressing:
 Mayonnaise
 Cremefraiche
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Start med Rouladen, som bages i god tid, da den skal have tid til at køle af.

Bag smør og mel sammen i en gryde. Spæd med mælk og fløde under stadig piskning og lad det koge sammen et par minutter.
Tag gryden af varmen. Pres al væden fra den optøede spinat og hak den, rør den i gryden sammen med æggeblommerne, bagepulver og urtesalt.
Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i blandingen. Fordel dejmassen på velsmurt bagepapir i en bradepande (ca. 30x 40 cm.)
Bag rouladebunden ved 220 grader i 20- 25 minutter. Løft bagepapiret med den bagte bund ud af bradepanden og lad en afkøle under et fugtigt klæde.

Fyld:
Rør creme fraice og mayonnaise sammen og fordel det på bunden. Drys med fintklippet dild og purløg. Hak de fleste af rejerne og laksen groft (gem lidt rejer til pynt)
og fordel det hakkede fisk på bunden. Rul bundensammen til en roulade. Pak den i plastfolie og sæt den i køleskabet et par timer (smager bedst hvis den står natten over)
Skær rouladen i skiver og pynt med de hele rejer, citron og grønt.
Server med lune flutes





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spinatroulade

karakterer:
Opskriften er vist 73476 gange,
og udskrevet 1349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-12 14:29:15
Super lækker.

  -   2009-01-11 12:30:46
OBS Der skal kettup i dressingen. Glemte at skriver det på.