Brunsviger 06
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Emily Indsendt : Red : |
|
|
Dejen æltes, tildækkes og sættes til hævning i 20 min.
Formes til en kugle, som hviler et par minutter. derefter rulles dejen ud, lægges i en smurt bradepande. Remoncen stryges på, og lidt mørkt farin ud over hele kagen, sættes til efterhævning i 15-20 min, på et lunt sted. Bages i 12 min, på 180 grader. God fornøjelse. Tips: En rigtig god Brunsviger. |
|
Opskriften er vist 6840 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne