Kylling i sur-sød sause

Kylling i sur-sød sause, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : anettesusan

Indsendt :      Red :
Kylling i sur-sød sause, billede 4 Kylling i sur-sød sause, billede 1 Kylling i sur-sød sause, billede 2 Kylling i sur-sød sause, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Sauce:
3 dl.vand
4 spsk.eddike
5 spsk.sukker
1.5 spsk.tomatpure koncentrat
3 tsk.hvedemel
1 spsk.koldt vand
 
 
2 spsk.olivenolie
500 g.kyllingebryst i strimler
 salt
 peber
0.5 ds.ananas
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
200 g.løg
200 g.gulerødder
 
4 dl.ris
 
Opskrift:
Bland vand, eddike, sukker og tomatpure` i en gryde og giv blandingen et opkog. Skru ned til svag varme, så sovsen ikke koger. Rør melet ud i koldt vand, og tilsæt det i en tynd stråle, mens der røres.
Tag gryden af varmen.

Varm 1 spsk. olie op i en anden gryde og brun kyllingekødet. Kryder med salt og peber. Tag kødet op.

Skær ananas, peberfrugt, løg i tern og skær gulerødderne i skiver. sautèr grøntsagerne i resten af olien.
Tilsæt kød, ananas og sur-sød sovsen og varm retten igennem.
Smag retten til med salt og peber.

Server med kogte ris og evt. et par skiver flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 33919 gange,
og udskrevet 666 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu