Kylling i sur-sød sause
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : anettesusan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland vand, eddike, sukker og tomatpure` i en gryde og giv blandingen et opkog. Skru ned til svag varme, så sovsen ikke koger. Rør melet ud i koldt vand, og tilsæt det i en tynd stråle, mens der røres.
Tag gryden af varmen. Varm 1 spsk. olie op i en anden gryde og brun kyllingekødet. Kryder med salt og peber. Tag kødet op. Skær ananas, peberfrugt, løg i tern og skær gulerødderne i skiver. sautèr grøntsagerne i resten af olien. Tilsæt kød, ananas og sur-sød sovsen og varm retten igennem. Smag retten til med salt og peber. Server med kogte ris og evt. et par skiver flutes. |
|
Opskriften er vist 33919 gange,
og udskrevet 666 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne