Auberginekaviar

Auberginekaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 aubergine
 timiankviste
2 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
 Citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Auberginen flækkes på langs, ridses på kryds og tværs og krydres med salt, peber og timian. Hvidløgene stikkes hele i, og olien hældes over. Auberginen lægges sammen igen, pakkes i stanniol og bages i ovnen i 45 min. Indmaden skrabes ud med en ske, hakkes let og serveres som tilbehør til f.eks. lammekød.





karakterer:
Opskriften er vist 7474 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu