Auberginekaviar
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Indsendt : Red : |
|
|
Auberginen flækkes på langs, ridses på kryds og tværs og krydres med salt, peber og timian. Hvidløgene stikkes hele i, og olien hældes over. Auberginen lægges sammen igen, pakkes i stanniol og bages i ovnen i 45 min. Indmaden skrabes ud med en ske, hakkes let og serveres som tilbehør til f.eks. lammekød.
|
|
Opskriften er vist 7474 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne