Oldemorbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : bageren Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
piskefløde og vand lunes ta evt. helt varmt vand og bland fløden i gæren op løses i den lune væske. tilsæt de øvrige ting og ælt dejen godt.
og lad dejen hvile i en 1/2 time del dejen i 3 og tril dem sammen til kugler som hviler 15 min inden de slås op til brød. som pensles med æg. og hæver ca. 45 min med et vådt klæde over. inden indsætning i ovn pensles med æg igen og snittes 4-5 snit på langs. bages ved 175 varmluft eller 200 alm ovn ca. 25 min. |
|
Opskriften er vist 44340 gange,
og udskrevet 702 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne