Sarah og Idas grove gulerodsboller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Sarah_Hansen Indsendt : Red : |
|
|
-hæld mælk og creme fraiche og becel sammen i en skål og tilsæt sukker. Lunes en smule, til blandingen er lunken.
-gæren smuldres deri, og røres rundt til gæren er opløst. -2 æg tilsættes. -revne gulerødder og mel tilsættes og røres rundt til dejen er fast og blød. -dejen sættes til hævning i ca. 45 minutter. -dejen formes til boller, og pensles med æggeblommen. -bages ved varmluft i 11 minutter ved 200 grader C. Tips: Kan også bages uden gulerødder og med ren hvedemel, og bruge små chokoladestykker istedet. |
|
Opskriften er vist 18393 gange,
og udskrevet 411 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Maiken d - 2010-11-03 15:28:18 De lyder gode, og jeg ville helt sikkert bage dem hvis ikke det var fordi der er sukker, mælk og creme fraiche samtidig i :) er ude efter noget med intet sukker :) anonym - 2010-08-02 12:03:02 hvor meget salt tilsatte I? Kate - 2010-05-05 11:31:44 Super lækre og luftige boller. Tilsatte dog lidt salt. De skal prøves igen:-) anonym - 2010-04-11 17:01:09 Rigtig gode boller, og meget nemme at lave - jeg havde dog ikke durummel, så jeg endte med at bruge lige meget af de tre melsorter (1/3 speltmel, 1/3 rugmel og 1/3 hvedemel) - det fungerer lige så fint, og de bliver en smule mere grove. juhlnielsen - 2010-02-01 09:17:34 Meget gode boller. Jeg fik 16 fine boller ud af en portion dej. Ville nok tilsætte lidt salt næste gang. Denne opskrift vil helt sikkert blive brugt igen. Henry - 2009-12-12 17:16:29 Hvor mange boller bliver der ud af denne mængde dej? Sarah_Hansen - 2009-01-09 14:37:26 De smager som en drøm, mangler bare lidt salt - så er de perfekte! Ida Hald - 2009-01-09 14:23:09 De er super lækre, og virker altid friske, og meget hurtige at lave. Det er mine yndlingsgrovboller - de kan godt anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne