Aubergine á la hummus
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : stineh Indsendt : Red : |
|
|
Auberginen prikkes med en gaffel og bages i ovn ved 200 g i 30-40 minutter. Afkøles lidt, flækkes og kødet skrabes ud med en ske. Kødet moses med en gaffel og røres med tahin og olie til en grov puré. Smag til med citronsaft, hvidløg og lidt salt. Fetaen brækkes i mindre stykker og vendes i. Serveres ved stuetemperatur, drysset med persille og med godt brød.
|
|
Opskriften er vist 15579 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne