Aubergine á la hummus

Aubergine á la hummus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Hummus

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : stineh

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 aubergine
1-2 spsk.tahin (sesampasta)
1 tsk.olivenolie
 citronsaft
1 fedpresset hvidløg
 salt
100 g.fårefeta
 persille
 
Opskrift:
Auberginen prikkes med en gaffel og bages i ovn ved 200 g i 30-40 minutter. Afkøles lidt, flækkes og kødet skrabes ud med en ske. Kødet moses med en gaffel og røres med tahin og olie til en grov puré. Smag til med citronsaft, hvidløg og lidt salt. Fetaen brækkes i mindre stykker og vendes i. Serveres ved stuetemperatur, drysset med persille og med godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 15579 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu