Glaserede rosenkål

Glaserede rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.rosenkål
 
2-3 spsk.Ahornsirup
15-25 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens rosenkålen og damp den næsten møre i letsaltet vand ca. 5 minutter. Hæld rosenkålene i et dørslag og lad dem dryppe godt af.

Skær dem evt. i halve eller kvarte og kom dem på en pande med Ahornsirup og smør. Lad dem simre over varmen, til de er flotte blanke og varme. Krydr med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 15871 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-11-30 18:47:22
Jeg er ikke sikker på jeg forstår konceptet med "dampe i letsaltet vand". Hvis man damper er ligger maden ikke i vand, og saltet er overflødig! Hvis de ligger i vandet, bliver de kogt ikke dampet! ;-)