Glaserede rosenkål
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt : Red : |
|
|
Rens rosenkålen og damp den næsten møre i letsaltet vand ca. 5 minutter.
Hæld rosenkålene i et dørslag og lad dem dryppe godt af.
Skær dem evt. i halve eller kvarte og kom dem på en pande med Ahornsirup og smør. Lad dem simre over varmen, til de er flotte blanke og varme. Krydr med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 15871 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2017-11-30 18:47:22 Jeg er ikke sikker på jeg forstår konceptet med "dampe i letsaltet vand". Hvis man damper er ligger maden ikke i vand, og saltet er overflødig! Hvis de ligger i vandet, bliver de kogt ikke dampet! ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne