Spicy græskarsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido Indsendt af : FRU Indsendt : Red : |
|
|
Sauter græskarterningerne og rødløg i kokosolie med hvidløg, krydderier, vanilje og fiskesauce.
De skal have ca. 15 minutter i en gryde ved mellemhøj varme, til de er møre. Tilsæt vand og herbamare, bring suppen i kog og lad den simre i yderligere i 15 minutter. Blend suppen med appelsinsaft og skal og rapsolie. Servér suppen varm dryppet med sojasovs. Tips: Godt surdejsbrød og bastant fisk eller fjerkræ passer rigtig godt dertil |
|
Opskriften er vist 12600 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne